Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 76 343-008, Mobil +36 70 298-0762
Termék kategóriák
Tudástár

Rólunk

 

A Harkály Üzletház 1993. óta működő cég.

Cégünk: Harkály üzletház Bt. több mint húsz éves kereskedelmi és szaktanácsadási gyakorlat alapján választja ki KertWebáruház számára a termékeket. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk.  Kizárólag eredeti, legális, gyári eredetű, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk.

Bár KertWebáruházunk online / internetes rendelésre szakosodott, Ügyfélszolgálatunk munkaidőben fehívható. 

Áruházunkban rendelés felvétel az internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, majd a rendelés elküldésével. A kiválasztott és  megrendelt termékeinket szerződött futárunk szállítja a megadott címre utánvéttel.  

Valós készletből gazdálkodunk, igy a megrendelt árut szinte biztosan tudjuk küldeni  3 - 7 munkanapon belül.

Magánszemélyeket, vállalkozásokat, intézményeket is kiszolgálunk. Minden ügyfél számlát kap! Viszonteladói kereskedelmet nem végzünk. 

 

Átutalásos vásárlási szándékot, elérhetőségeinken keresztül kérjük jelezni. A leegyeztetett termékválasztás után kollégáink elkészítik az átutalásos számlát melyet elküldünk kedves vásárlónk elérhetőségeinek egyikére és amennyiben az összeg számlánkra befolyt, indítjuk a futárt és végszámlát a csomagban megtalálja. 

Halasztott fizetéssel nem áll modunkban szállítani, sem kis értékben, sem nagy megrendelők számára.

 

 

 

Copyright © 2017. Harkály Üzletház Bt. - Minden jog fenntartva.