Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 76 343-008, Mobil +36 70 298-0762
Termék kategóriák
Tudástár

Rólunk

A Harkály Üzletház 1993. óta működő mezőgazdasági áruház.

Cégünk: Harkály üzletház Bt. több mint húsz éves kereskedelmi és szaktanácsadási gyakorlat alapján választja ki KertWebáruház számára a termékeket.  Ugyanazon a helyen, Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszatérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk. Minden kedves vásárlónk számára munkaidőben személyesen is rendelkezésre állunk üzletünkben. Kizárólag eredeti, legális, gyári eredetű, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk.

Bár KertWebáruházunk elsősorban online / internetes rendelésre szakosodott, Ügyfélszolgálatunk munkaidőben fehívható. 

Áruházunkban rendelés felvétel az internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, majd a rendelés elküldésével. A kiválasztott és  megrendelt termékeinket szerződött futárunk szállítja a megadott címre utánvéttel.  

Valós készletből gazdálkodunk, igy a megrendelt árut szinte biztosan tudjuk küldeni  3 - 7 munkanapon belül.

Magánszemélyeket, vállalkozásokat, intézményeket is kiszolgálunk. Minden ügyfél számlát kap! Viszonteladói kereskedelmet nem végzünk.

Előre egyeztetés esetén természetesen áruházunkban, Nyárlőrincen, személyesen is átveheti a megrendelt terméket, készpénz vagy bankártyás fizetés mellett.

Átutalásos vásárlási szándékot, elérhetőségeinken keresztül kérjük jelezni. A leegyeztetett termékválasztás után kollégáink elkészítik az átutalásos számlát / előleg számlát, melyet elküldünk kedves vásárlónk elérhetőségeinek egyikére és amennyiben az összeg számlánkra befolyt, indítjuk a futárt és végszámlát a csomagban megtalálja. 

Halasztott fizetéssel nem áll modunkban szállítani, sem kis értékben, sem nagy megrendelők számára.

 

 

 

Copyright © 2017. Harkály Üzletház Bt. - Minden jog fenntartva.