Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 76 343-008, Mobil +36 70 298-0762
Termék kategóriák
Tudástár
Akciós termékek

Házhozszállítás

KEDVES Ügyfeleink, Vásárlóink!

Köszönjük a 2017-es évben a vásárlásaikat, reméljük elégedettek voltak velünk. 2018.-ban továbbra is rendelkedésükre állunk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Karácsonyi és Újévi Ünnepek miatt kiszállításunkat szüneteltetjük 2017. december 20. és 2018. január 10. között. 

A webáruházi rendszerünk a rendeléseket továbbra is zavartalanul fogadja.

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk.

Rendelési információk webáruházunkkal kapcsolatban:

 

Áruházunkban rendelés felvétel kizárólag az Internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, majd a rendelés elküldésével. A kiválasztott és  megrendelt termékeinket szerződött futárunk szállítja a megadott címre.  
 

(részletes tájékoztatásért:lásdÁltalános Szerződési Feltételek)

Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk.

Ezt követő két munkanapon belül munkatársunk e-mailben és / vagy telefonon jelzi AMENNYIBEN rendelés körül tisztázandó kérdés merül fel.


A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.
Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő 5 azaz öt munkanap.


Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 3 000 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

Szállítás menete
 
A kiszállítás hétfőtől-péntekig futár szolgálatok munkaidejében  történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő készpénz fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, a várhatóan a 5 napnál hosszabb szállítási határidő esetében kollégánk felkeresik Önt e-mailban és telefonon. Ebben az esetben kötelezettség nélkül elállhat a rendeléstől.
 
Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

A csomagban a termékek áfás számláját minden esetben mellékeljük.


Fizetési módok

- Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 
- Átutalásos számla kiállításával tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Ezt az igényüket a telefonon tudják munkatársainknál jelezni. Amennyiben minden temék rendelkezésre áll, átutalásos / előleg számlát küldünk e-mailban / postán amin a szállítási ktg is szerepel. Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, kiszállítjuk a rendelt terméket. A kiszállításra kerülő csomagba a kinyomtatott számlát beletesszük.
 
Halasztott fizetéses szállítást nem áll módunkban teljesíteni.

 

Készpénzes fizetés: Üzletünkben előre egyeztetett időpontban


További a megrendelésre vásárlásra vonatkozó információ:

 

A gyártó és forgalmazó kizárólag bontatlan, kifogástalan állapotú, minőségi terméket bocsát ki. A forgalmazó minden esetben  minőség megőrzési időn belül lévő terméket küld csomagküldő szolgálattal. A termékek rendeltetésszerű és szakszerű felhasználása mellett semmilyen káros mellékhatás nem ismert. A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan, szakszerűtlen, tárolásból, felhasználásból eredő esetleges károkért. A javasolt felhasználási javaslatokat,  minden esetben tartsa be.

 

A forgalomba hozott termékeink minden szakhatósági feltételnek megfelelnek, ugyanakkor  a termékek minőségéért a gyártó előállító cég, vállakozás szavatol. Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi a legnagyobb gondossággal.  

 

Bruttó 50 000 Ft rendelés felett, a szállítási költséget nem számítjuk fel.

 

Szállítási árak (bruttó magyar forintban értendőek Magyarország területén belül):

 

  5  kg-ig: 1100  Ft
10  kg-ig: 1250,  Ft
15  kg-ig: 1350,  Ft
20  kg-ig: 1400,  Ft
25 kg-ig: 1500,  Ft
30 kg-ig: 1600,  Ft
40 kg-ig: 2500,  Ft
60 kg-ig: 3100,  Ft
70 kg-ig: 3500,  Ft
80 kg-ig: 3800,  Ft
90 kg-ig: 4190,  Ft
100 kg-ig: 4500,  Ft
200 kg-ig: 5300,  Ft
400 kg-ig: 7000,  Ft
500 kg-ig: 8000,  Ft
950 kg-ig: 8600,  Ft
1800 kg-ig: 16300  Ft
2700 kg-ig, 22300 Ft
3600 kg-ig: 29000  Ft
4500 kg-ig  36000 Ft

 

A fenti árszabás a standard dobozos és raklapos áru szállítására vonatkozik.

Maximum 900 kg-os raklapot tudunk feladni.

 

A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be vagy bármilyen külső ok miatt a termék ára jelentősen megemelkedik.

 

Garancia és bizalom:  Cégünk Harkály üzletház Bt.  Ugyananazon a helyen Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszartérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk.  Kizárólag eredeti, legális gyári, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk.

 

Nyárlőrinci telephelyünkön előzetes egyeztetés esetén készpénz fizetés mellett az áru munkaidőben átvehető.

H-P: 8-16-ig 

 

Nyárlőrinc, 2016 09 21

Copyright © 2017. Harkály Üzletház Bt. - Minden jog fenntartva.