Segítségre van szüksége? Hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 76 343-008, Mobil +36 70 298-0762
Termék kategóriák
Tudástár

Házhozszállítás

 

Rendelési információk webáruházunkkal kapcsolatban:

 

Áruházunkban rendelés felvétel kizárólag az Internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, majd a rendelés elküldésével. A kiválasztott és  megrendelt termékeinket szerződött futárunk szállítja a megadott címre.  
 

(részletes tájékoztatásért:lásd: Általános Szerződési Feltételek)

Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk.

Ezt követő két munkanapon belül munkatársunk e-mailben és / vagy telefonon jelzi amennyiben rendelés körül tisztázandó kérdés merül fel.


A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.
Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő 5 azaz öt munkanap.

Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 3 000 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.


Szállítás menete
 
A kiszállítás hétfőtől-péntekig futár szolgálatok munkaidejében  történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő készpénz fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, a várhatóan a 5 napnál hosszabb szállítási határidő esetében kollégánk felkeresik Önt e-mailban és telefonon. Ebben az esetben kötelezettség nélkül elállhat a rendeléstől.
 
Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

A csomagban a termékek áfás számláját minden esetben mellékeljük.


Fizetési módok

- Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 
- Átutalásos számla kiállításával tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Ezt az igényüket a telefonon tudják munkatársainknál jelezni. Amennyiben minden temék rendelkezésre áll, átutalásos / előleg számlát küldünk e-mailban / postán amin a szállítási ktg is szerepel. Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, kiszállítjuk a rendelt terméket. A kiszállításra kerülő csomagba a kinyomtatott számlát beletesszük.

 

Készpénzes fizetés: Futárnál.

Halasztott fizetéses szállítást nem áll módunkban teljesíteni.


További a megrendelésre vásárlásra vonatkozó információ:

 

A gyártó és forgalmazó kizárólag bontatlan, kifogástalan állapotú, minőségi terméket bocsát ki. A forgalmazó minden esetben  minőség megőrzési időn belül lévő terméket küld csomagküldő szolgálattal. A termékek rendeltetésszerű és szakszerű felhasználása mellett semmilyen káros mellékhatás nem ismert. A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan, szakszerűtlen, tárolásból, felhasználásból eredő esetleges károkért. A javasolt felhasználási javaslatokat,  minden esetben tartsa be.

 

A forgalomba hozott termékeink minden szakhatósági feltételnek megfelelnek, ugyanakkor  a termékek minőségéért a gyártó előállító cég, vállakozás szavatol. Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi a legnagyobb gondossággal.  

 

 

 

Szállítási árak (bruttó magyar forintban értendőek Magyarország területén belül):

 

1 kg: 1390, Ft

4 kg: 1490, Ft

5 kg: 1590, Ft

10 kg: 1790, Ft

15 kg: 1990, Ft

20 kg: 2290, Ft

25 kg: 2590, Ft

30 kg: 2790, Ft

35 kg: 3890, Ft

40 kg: 4390, Ft

50 kg: 4690, Ft

60 kg: 5090, Ft

70 kg: 5790, Ft

80 kg: 6490, Ft

90 kg: 6890, Ft

100 kg: 7390, Ft

200 kg: 8590, Ft

300 kg: 9990, Ft

400 kg: 13500, Ft

500 kg: 13900, Ft

950 kg: 13900, Ft

1200 kg: 20500, Ft

 

 

A fenti árszabás a standard dobozos és raklapos áru szállítására vonatkozik.

Maximum 975 kg-os raklapot tudunk feladni.

 

A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve a kérdéses áru rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be vagy bármilyen külső ok miatt a termék ára jelentősen megemelkedik.

 

Garancia és bizalom:  Cégünk Harkály üzletház Bt.  Ugyananazon a helyen Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszartérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk. Kizárólag eredeti, legális gyári, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk.

 

Nyárlőrinci telephelyünkön előzetes egyeztetés esetén készpénz fizetés mellett az áru munkaidőben átvehető.

H-P: 8-16-ig 

 

Nyárlőrinc, 2019.07.03

 

 

 

 

 

 

 

Címkék/Termékek: kert, kertépítés, kertwebshop, kertwebáruház, házikert, kiskert, balkon kert, tetőkert, függőleges kert, zöld fal, zöld iroda, zöld szálloda, vertikális kertészet, kert dekoráció, kerti dekor webshop,kertcentrum, kerti kellékek, kertinfo, kert és öntözés, kerti dekor, kertáruház, zöld kert, kertészeti áruház, kertbolt, kertcentrum, lombtrágya, levéltrágya, öntöző műtrágya, vízoldható műtrágya, tartós hatású műtrágya, lassú lebomlású műtrágya, biostimulátor, növénykondícionáló, gyepműtrágya, fűműtrágya, granulált pelletált zsákos marhatrágya, csirketrágya, kerti szerszámok, ksikerti öntözés, kiskerti kesztyűk, légzésvédő, arcvédő, fültok, hallásvédő, virágcserép, cserepek, kaspók, vödör, magvatő szaporító palántázó tálca, növénytartó,

Copyright © 2017. Harkály Üzletház Bt. - Minden jog fenntartva.